Preskocit navigáciu

Výcvik v preprave po železnici


Výcvik v preprave po železnici

Príslušníci Veliteľstva 1. mechanizovanej brigády a roty podpory velenia vykonali v dňoch 17. a 18. októbra Výcvik v preprave po železnici. 

Zamestnanie bolo rozdelené do dvoch dní, kde počas prvého prebehla teoretická príprava a následne druhý deň boli vykonané praktické ukážky v priestoroch železničnej stanice v obci Ludanice. Počas teoretickej prípravy boli objasnené všetky nevyhnutné pravidlá, spôsoby a opatrenia súvisiace s nakladaním, vykladaním a prepravou techniky a osôb cestou využitia železnice.

Výcvik pokračoval v druhom dni praktickou časťou, za riadenia náčelníka Oddelenia prevádzky a opráv majora Zdenka Klaina, ktorá bola zameraná na zabezpečenie vlakových prevozov príslušníkmi stráže a funkcionármi prevozu, na pravidlá a bezpečnostné opatrenia, ktoré musia byť pri týchto druhoch aktivít dodržiavané, spôsoby nakladania, upevňovania a vykladania rôznych druhov techniky, ktorú je v prípade potreby možné prepraviť železnicou. V priebehu dňa bol vykonaný aj praktický nácvik výstavby univerzálnej nakladacej oceľovej rampy, ako aj nácvik navádzania kolesovej techniky na železničné vagóny.


Výcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železnici

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 18.10.2018
Čítanosť: 2967
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share