Preskocit navigáciu

Nezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosť


Nezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosť

Dnešný deň – 8. marec, kedy celý svet oslavuje sviatok - Medzinárodný deň žien, veliteľ 1. mechanizovanej brigády spolu s funkcionármi veliteľstva brigády zorganizoval slávnostný obed pre profesionálne vojačky a zamestnankyne.

            Takmer tridsať pozvaných žien si vypočulo v úvodnom vystúpení príhovor veliteľa brigády brigádneho generála Alexandra Kollárika a dôvod prečo tu dnes oslavujeme. Rozhodol som sa aj takýmto spôsobom preukázať Vám, ženám náležitú úctu. Koľkokrát si my muži ani neuvedomujeme, čo všetko v živote zvládnete. Veľmi si ceníme vašu obetavosť, ochotu, láskavosť, ale i humor a dobrú náladu, ktorou okoreňujete chvíle nášho každodenného života.“

„Dovoľte mi v mene mojom, ako aj v mene všetkých kolegov – mužov, odovzdať vám kvet, ako symbol poďakovania. Zároveň vám želám, aby ste boli predovšetkým hrdé na to, že ste ženy, lebo keby vás nebolo, neboli by sme tu ani my,“ dodal veliteľ brigády na záver.

A my – ženy, by sme týmto chceli úprimne poďakovať všetkým mužom, ktorí nám spríjemnili dnešné predpoludnie. Zároveň si želáme, aby porozumenie, láska, radosť zo života boli našimi každodennými hosťami.

 

 


Nezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosťNezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosťNezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosťNezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosťNezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosťNezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosťNezabúdajme na rovnoprávnosť, vzájomnú úctu a ohľaduplnosť

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 08.03.2022
Čítanosť: 2191
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share