Deň otvorených dverí v Jaselských kasárňach


Deň otvorených dverí v Jaselských kasárňach

Pri príležitosti Dňa ozbrojených síl SR a 17. výročia vzniku 1. mechanizovanej brigády Topoľčany sa 1. októbra 2019 o deviatej hodine otvorili brány Jaselských kasárni pre širokú verejnosť. Príslušníci Veliteľstva 1. mechanizovanej brigády a práporu logistiky Brigády bojového zabezpečenia privítali takmer 1500 návštevníkov zo širokého okolia mesta Topoľčany.

V spolupráci s Práporom logistiky Topoľčany, Vojenskou políciou Topoľčany, Okresných policajným zborom SR a Okresným hasičským a záchranným zborom SR Topoľčany bolo pre návštevníkov pripravených celkom 14 pracovísk, súčasťou ktorých boli statické ukážky vojenskej techniky, výstroje a výzbroje príslušníkov OS SR, dynamické ukážky - boja zblízka, branno-športové hry, ukážky činnosti vojenských zdravotníkov a chemikov. Na pracovisku regrutačného strediska z Nitry boli záujemcom podané informácie o brannej povinnosti a informácie ako sa stať profesionálnym vojakom.


foto1foto1foto1foto1Deň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňach

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 01.10.2019
Čítanosť: 2871
Verzia pre tlač

Skočiť na menu