Preskocit navigáciu

SMALL AVALANCHE na rieke VÁH


SMALL AVALANCHE na rieke VÁH
Podľa plánu prípravy žpr PS OS SR vykonali príslušníci 1. ponr, 2. ponr, rpv a žr/2.mb sústredený výcvik v dobe od 04.06 do 05.06.2012 na posádkovom cvičisku Váh. Vyvrcholením tohto výcviku bolo v dňoch 06. až 07.06.2012 odborné taktické cvičenie na tému: „Činnosť ženijných jednotiek pri plnení úloh DKM počas stabilizačnej operácie“. Úlohou jednotky pod velením npor. Ing. Ján SMATANA bolo vykonať prievozovú a plavidlovú prepravu na rieke Váh.
Aj napriek sťaženým podmienkam spôsobených nízkou hladinou rieky VÁH veliteľ cvičiacej jednotky pochválil aktivitu a snahu všetkých profesionálnych vojakov, ktorí sa zúčastnili na tomto dôležitom zamestnaní a prispeli k splneniu zadanej úlohy. Taktiež vyhodnotil, že problémy, ktoré sa objavili počas výcviku iba posilnili a naplnili cvičiacu jednotku skúsenosťami.

SMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁHSMALL AVALANCHE na rieke VÁH

Autor: npor. SMATANA , Foto: nrtm. BAKO - Dátum: 12.06.2012
Čítanosť: 11735
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share