KIA Motors Slovakia Open Day


KIA Motors Slovakia Open Day

V sobotu 10. júna 2017 mala KIA Motors Slovakia Open Day. Táto aktivita je jedna z najväčších v našom regióne v letnom období. Tento rok sme sa na nej zúčastnili po tretíkrát. Bránami KIA Motors Slovakia v sobotu prešlo okolo 10 000 ľudí.

 



Stan Regrutačnej skupiny Žilina si našiel svoje miesto v bloku Ozbrojených zložiek spolu s políciou a hasičmi. Celé podujatie bolo zo strany KIA Motors Slovakia do detailov pripravené a zorganizované. Na centrálnom nádvorí bolo zriadené veľké hudobné a súťažné pódium, návštevníci mali k dispozícii rôzne športové súťaže, balóny, autoškolu, trenažér, kolotoče, v neposlednom rade množstvo vojenskej a policajnej techniky, dynamické ukážky polície a veľa iných zaujímavých atrakcií. Tento rok počasie trošku štrajkovalo – cez obed sa Tepličkou nad Váhom prehnala búrka.

 



Počas celého dňa príslušníci Regrutačnej skupiny poskytovali informácie o podmienkach vstupu a prijatia do OS SR a ohľadom DVP. Pre najmenších návštevníkov boli pripravené pohybové a tvorivé činnosti. Deti si tiež mohli vyskúšať váhu nepriestrelnej vesty pri cvičení a behu.
.


KIA Motors Slovakia Open DayKIA Motors Slovakia Open DayKIA Motors Slovakia Open DayKIA Motors Slovakia Open Day

Autor: RSk ŽILINA - Dátum: 14.07.2017
Čítanosť: 5428
Verzia pre tlač

Skočiť na menu