Preskocit navigáciu

Na 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľa


Na 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľa

Dňa 4.mája 2023 sa v priestoroch 11. mechanizovaného práporu, za prítomnosti veliteľa Pozemných síl OS SR generálmajora Ivana Pacha, zástupcu veliteľa 1. mechanizovanej brigády plukovníka Štefana Leju a veliteľa Základne výcviku a mobilizačného doplňovania plukovníka Pavla Barančíka, uskutočnilo slávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa 11. mechanizovaného práporu.

Súčasťou slávnostného nástupu bolo prečítanie Personálnych rozkazov náčelníka Generálneho štábu a odmenenie najlepších absolventov kurzu BMATT. Následne symbolickým aktom prevzatia bojovej zástavy práporu z rúk zástupcu veliteľa 1. mechanizovanej brigády plukovníka Štefana Leju, prevzal zodpovednosť za vedenie „jedenástky“ podplukovník Marián Golis.

S príhovorom vystúpil generálmajor Ivan Pach, ktorý odchádzajúcemu aj novému veliteľovi 11. mechanizovaného práporu poprial pevné zdravie a veľa úspechov pri plnení ďalších úloh, cieľov a výziev v nových funkciách. K poďakovaniu sa pridal aj zástupca veliteľa 1. mechanizovanej brigády plukovník Štefan Leja, ktorý nakoniec odchádzajúcemu veliteľovi odovzdal aj vecný dar.

Odchádzajúci veliteľ plukovník Rudolf Janči, ktorý pôsobil v rámci 11. mechanizovaného práporu od októbra 2003 a časom prešiel viacerými pozíciami, až prebratím kormidla funkcie veliteľa 11.mpr, bude pokračovať vo svojej kariére ako náčelník Odboru operačného plánovania a riadenia na Veliteľstve pozemných síl v Trenčíne. Vo svojom príhovore poďakoval všetkým príslušníkom útvaru za podporu, ktorú dostával počas doby zastávanej funkcie.


Na 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľaNa 11.mpr Martin sa vracia zástupca veliteľa

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 04.05.2023
Čítanosť: 1410
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share