Preskocit navigáciu

Naša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacoch


Naša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacoch
Veliteľ 1. mechanizovanej brigády Topoľčany brigádny generál Ivan Balog sa dňa 18. decembra rozlúčil so zamestnankyňou pani Soňou Psotovou, ktorá dňom 31. decembra 2020 po 37 rokoch a 6 mesiacoch ukončuje svoju aktívnu pracovnú činnosť. Za úspešnú a obetavú prácu v prospech Ozbrojených síl Slovenskej republiky a najmä 1. mechanizovanej brigády Topoľčany poďakoval veliteľ brigády v mene všetkých vojakov a zamestnancov veliteľstva. „Za všetko dobré a obetavé, čo ste vo svojom pracovnom živote pre nás vojakov vykonali Vám patrí úprimné poďakovanie. Prajem Vám, aby Vás pri odchode do dôchodku sprevádzalo vedomie dobre vykonanej celoživotnej práce a želám Vám pevné zdravie a veľa pekných dní v dôchodku“ uviedol počas svojho príhovoru brigádny generál Balog. Veliteľ prvej brigády pri príležitosti ukončenia pôsobenia vo funkcii samostatnej referentky na Oddelení personálneho manažmentu odovzdal pani Soni Psotovej ocenenie náčelníka Generálneho štábu OS SR – Pamätný kríž II. stupňa. Slová vďaky nám venovala aj pani Soňa, ktorá z úprimného srdca poďakovala za ústretovosť a podporu, vďaka ktorej mohla plniť povinnosti vyplývajúce z funkcie so želaním, aby aj v nás zostal ten pocit, že sme po sebe niečo zanechali.
„Chceme vyjadriť presvedčenie pani Soňa, že aj v období, kedy budete zaslúžene oddychovať si na 1. mechanizovanú brigádu spomeniete a vždy na ňu radi zavítate“.

Naša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacochNaša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacochNaša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacochNaša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacochNaša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacochNaša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacochNaša kolegyňa pani Soňa Psotová odchádza po 37 rokoch a 6 mesiacoch

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 23.12.2020
Čítanosť: 4223
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share